Bouman electrotechniek

electrotechniek BoumanBeste bezoeker van onze website,

u komt terecht op deze pagina, omdat u heeft gezocht op Bouman electrotechniek. Wij hebben een groot deel van de activiteiten van Bouman overgenomen. Heeft u vragen over uw lopende of reeds afgeronde project of wilt u informatie over een nieuw te starten project, neemt u dan contact met ons op en vraag naar Arnold Hutten.

Activiteiten Bouman overgenomen

Eind maart hoorden wij het trieste nieuws, dat Bouman Electrotechniek uit Den Helder helaas het hoofd niet meer boven water kon houden. De samenwerking met Bouman was vanuit het verleden al goed. Vandaar dat in overleg met Joop Bouman een aantal werknemers weer een nieuwe toekomst is  geboden.

Joop Bouman en 5 voormalige werknemers van zijn bedrijf zijn in dienst gekomen van Wilms Den Helder. Hierdoor is Wilms nog meer in staat om in te spelen op trends, continuïteit in bedrijfsvoering en innovatie van het dienstenpakket. Maar belangrijker is, dat een aantal mensen aan het werk blijft.

Technische informatie projecten in huis

Wilms:”Wij hebben alle technische en projectmatige informatie van nog te realiseren en reeds afgeronde projecten overgenomen. Klanten zijn hiermee verzekerd van de juiste informatie over hun installatie en houden hetzelfde vaste aanspreekpunt. Voor iedere installatie of project zoeken wij graag naar een structurele oplossing. Zo blijven wij gezamenlijk een bedrijfszekere en kwalitatief hoge elektrapartner.”

Hebt u vragen over lopende projecten waarvoor nog geen oplossing is gevonden, neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken graag samen naar een oplossing. Meer informatie over de diensten van Wilms Den Helder kunt u vinden op onze website. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u terecht bij Arnold Hutten, tel. 0223 630900.

Wilms Wij zijn gecertificeerd